....................................................θέσεις // αντιθέσεις σε σύγχρονα κοινωνικο-πολιτικά ζητήματα...

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή:το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη..."
Νίκος Μπελογιάννης...

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή:το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Σκληρή επίθεση της Ένωσης Εισαγγελέων κατά Δένδια και δημοσιογράφων



Tο θέμα δεν είναι γιατί του έδωσαν άδεια αλλά κατά πόσο η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε... λογικά αφού ξέρουν ότι αυτός έπαιρνε άδειες έπρεπε να είχαν σύστημα παρακολούθησής του.. και είχαν Μάλλον απλά τον απέδρασαν σκοπίμως...

Ο Χριστόδουλος Ξηρός παρακολουθείται σε κάθε του βήμα, τόσο από την αντιτρομοκρατική όσο και από την ΕΥΠ, και μόνο σε αφελείς απευθύνονται όταν θέλουν να πιστέψουμε ότι περιμένανε να έχουν γνώση για το πώς περνά την άδειά του ένας «τρομοκράτης» από την εθελουσία του επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ να διαβάσετε και την άποψη του Μπάρμπα Νίκου, ότι σε 2 χρόνια αποφυλακίζονταν!οπότε γιατί να αποδράσει!:
επειδή δεν δίνουμε μασημενες ειδήσεις,αλλά ενεργοποιούμε την κριτική σκέψη!
Γράφει σχετικά!
ΓΝΩΡΙΖΕΙ καλύτερα από τον καθένα, ότι αν αποπειραθεί να αναπτύξει ουσιαστική επαναστατική δραστηριότητα, θα αποτύχει παταγωδώς και θα πάρει και μερικούς ανόητους στον λαιμό του, ΔΙΟΤΙ δεν διαθέτει πλέον τα στοιχεία της ανωνυμίας και γενικά της απόκρυψης και της μη αναγνωρισιμότητας, που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος επαναστάτης.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, αν αποφυλακιζόταν νόμιμα, θα μπορούσε να κάνει ελεύθερα, δημόσιες παρεμβάσεις, και να ενίσχυε πολιτικά, το λαϊκό αντιχουντικό κίνημα. Για ανταρτοπόλεμο δεν έχει πλεονέκτημα.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ
http://directnews.gr/

Του Βασίλη Τζήμτσου

Έκαναν το καθήκον τους η Εισαγγελέας και το Συμβούλιο των Φυλακών, με βάση αυτά που λέει η συνείδηση τους και ο νόμος...
Αυτό επισημαίνουν νομικοί κύκλοι των δικαστηρίων του Πειραιά με αφορμή την πειθαρχική εξέταση που διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου για την παραβίαση της οκταήμερης άδειας από τον καταδικασμένο ως τρομοκράτη της «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλο Ξηρό.

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου